Nogomet
Nogomet

Moyes ga uveo u igru da zabije s bijele točke, ali De Gea je sve šokirao: Nakon više od pet godina obranio jedanaesterac

Manchester United je slavio preokretom na gostovanju kod West Hama u susretu Premierlige.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Manchester United upisao je dramatičnu pobjedu na gostovanju kod West Ham Uniteda u susretu 6. kola engleske Premierlige, slavili su sa 2:1.

Iako su gosti preokrenuli rezultat pogocima Cristiana Ronalda i Jessea Lingarda, West Ham je imao sjajnu šansu za osvajanje boda, ali sve je uprskao trener David Moyes koji je povukao čudnu odluku u posljednjim sekundama susreta.

Nakon što je Shaw igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudac Atkinson je pregledao snimku i opravdano pokazao na bijelu točku za West Ham.

Moyes tada radi neshvatljivu zamjenu, u igru ulazi Mark Noble kako bi izveo kazneni udarac, ali kapetan "Čekićara" nije bio precizan. Njegov udarac brani španjolski vratar David De Gea koji tako prekida nevjerojatan niz.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Čak pet i pol godina nije uspio obraniti kazneni udarac, 40 puta su ga uspijevali prevariti, ali danas je napokon prekinuo crni niz i tako donio velika tri boda svojoj momčadi.

Promašaj Marka Noblea možete vidjeti ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore