Nogomet
Nogomet

Gospođu Zinčenko zamolili da govori ruski jezik pa dobili brutalan odgovor

Vlada Zinčenko britkija je na jeziku od svojeg supruga - zvijezde Manchester Cityja Oleksandra Zinčenka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Vladu Zinčenko, suprugu nogometaša Manchester Cityja Oleksandra Zinčenka, zamolili su osudu rata porukom na ruskom jeziku, ali TV voditeljica i sportska novinarka pristojno ih je zamolila neka "od**u“.

Najveća mlada ukrajinska zvijezda: "Da nije supruge i kćeri, već bih bio na prvoj liniji obrane"

Rat u Ukrajini ušao je debelo u drugi mjesec, a tamošnje vlasti zamolile su svoje eksponirane zvijezde da što više šire glas, a s ciljem što bržeg smirivanja neprijateljstva zamolili su suprugu zvijezde Cityja, inače jednog od najglasnijih po pitanju rata u njegovoj zemlji, za komentar na ruskom jeziku, međutim ona je kategorički rekla - ne.

"Odje**te!"

"Tražite intervju na ruskom kako bi nas Rusi razumjeli. Nije mi teško komunicirati na tom jeziku, ali prošlo je više od 40 dana rata i sve što mogu reći na njemu kako bi me Rusi što bolje razumjeli jest: 'Od*ebite!', poručila je pa dodala za sport.ua: "Trebam li kleknuti pred njima? Neću to učiniti, nastavit ću komunicirati na ukrajinskom jeziku."

Najveća mlada ukrajinska zvijezda burno odgovorila na komentar ruskog kapetana

Lijepa Vlada je sportska novinarka i TV voditeljica, a njezin suprug nogometni reprezentativac Ukrajine i jedan od najpoznatijih internacionalaca, koji od početka rata u Ukrajini glasno brani svoju zemlju.