Nogomet
Nogomet

VIDEO Zločesti dečko Serie A izdvojio bivšeg Vatrenog kao najvećeg partijanera: "Na kraju večeri nismo se mogli prepoznati"

Radja Nainggolan, gostujući u podcastu, izdvojio je Marcela Brozovića kao najvećeg partijanera.

Marcelo Brozović (Foto:Instagram)

Bivši igrač nekoliko klubova iz Serie A, između ostalih i Intera, Radja Nainggolan gostovao je u popularnom podcastu Gurulandia i dotakao se mnogih tema iz svog nogometnog života, ali rekao je i riječ-dvije o privatnom životu te izdvojio bivšeg Vatrenog Marcela Brozovića.

Belgijac je bio sjajan igrač, poznat po svojem trkačkom kapacitetu, ali i po činjenici da je volio zaružiti i napuniti svoja velika pluća dimom cigarete.

Svojedobno je šokirao javnost zapalivši cigaretu čak i dok je sjedio na klupi za pričuve, a svoju ljubav prema tulumarenju dijelio je s Marcelom Brozovićem.

Na pitanje koji je njegov suigrač bio najveći partijaner, odnosno s kojim je svojim suigračem volio otići u diskoteku, nije morao dugo razmišljati.

"Pinilla?" upitao ga je naivni voditelj, ali bivši belgijski veznjak imao je spreman drugi odgovor.

"Brozović", ispalio je kao iz topa pa dodao: "Na kraju večeri više se ne bi mogli prepoznati."

Broz je prije malo više od godinu dana otišao iz Intera u Al Nassr i postao najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti, a nedavno se, uoči starta nove Lige nacija, oprostio od nacionalnog dresa na pragu svog stotog nastupa.