Nogomet
Nogomet

VIDEO Žestoka rasprava na temu Hajdukovih financija, Jakobušića i NO-a: "Zgriješio si? Kupi prnje i aj bok"

Hajduk financijski ne stoji dobro i to je u nogometnoj javnosti povuklo za sobom neka pitanja.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu kad se pričalo o Hajduku Valentina Miletić dotaknula se intervjua predsjednika Ivana Bilića za Dnevnik Nove TV kada je rekao da klub nema novca za pojačanja.

"Tko je stvorio takvu financijsku situaciju? O tome nitko ne govori", konstatirala je Valentina i prepustila riječ Stipi Antonijeviću.

"I zaduženje i sve je došlo iz prijašnjih godina, to nije upitno. Ali ja tebe pitam - gdje su onda javne komunikacije takvih stvari? Jer, Nadzorni odbor mora blagosloviti svaki iznos veći od 200.000 eura. Sad svi spominju Lukšu Jakobušića. Uopće nije sporno da je htio osvojiti naslov i da je išao all-in. Ali kako je Jakobušić odjednom doveo Hajduk u stanje pred raspadom, a Nadzorni odbor blagoslovio je sve te odluke?" zapitao se Antonijević.

Mateo Pukšar naglasio je:

"Meni je u cijeloj priči Nadzorni odbor najsumnjiviji. Ako si ti tu da nadzireš, a odjednom se stvori minus..."

Antonijević je nastavio:

"Puno je tu nelogičnosti i postoji jasna linija odgovornosti. Pa dajte recite tko je kriv, pa valjda na svakom papiru postoji neki potpis, valjda je netko iz Nadzornog odbora odobravao sve to. Objavite javno. Je li netko zgriješio? Kupi prnje i aj bok. Ja samo govorim o stvarima u kojima ti sam sebi kao klub nepotrebno stvoriš dramu. Ne može Nikola Kalinić istupiti javno i reći za Perišića: 'Ionako su svi znali da je ugovor do ljeta.' Tko su ti svi koji su znali? Zašto to nije javno iskomunicirano i riješili biste se tog problema? Siguran sam da i Ivan Bilić i Nikola Kalinić imaju najbolje namjere, ali nedostaje im iskustva", zaključio je Stipe. 

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu