Nogomet
Nogomet

VIDEO Tijekom noći upali na stadion Partizana, pa benzinom zapalili travnjak: Upitan je derbi protiv Zvezde

Upitno je hoće li se odigrati najveći derbi srpskog nogometa između Partizana i Crvene zvezde.

Stadion Partizana (Foto:Afp)

Uoči velikog derbija između Partizana i Crvene zvezde dogodio se vandalski čin koji je zgrozio srpsku javnost.

Skupina nepoznatih osoba je tijekom noći sa subote na nedjelju upali na stadion i oštetili teren. Travnjak trenutno nije u stanju za odigravanje utakmica, a upitno je hoće li ga domaćini uspjeti osposobiti za veliki derbi srpskog nogometa koji se igra u ponedjeljak.

Pale žestoke optužbe

Partizan se zbog nemilog događaja oglasio žestokim priopćenjem za javnost! Tvrde kako iza svega stoje nezadovoljni pripadnici kriminalne skupine, a policiji su dali rok da što prije uhite osumnjičene osobe.

Ako to pak ne učine do isteka, beogradski klub je zaprijetio da će javno objaviti imena i prezimena osoba koje stoje iza ovog vandalskog čina:

"Grupa organiziranih kriminalaca, tijekom noći provalila je u prostor stadiona i izvela bahat čin uništavanja terena. Kao što se može vidjeti iz priloženih fotografija, delinkventi su razbijali pivske boce i ogromnu količinu stakla rasuli po cijelom terenu.

Uz to je teren, koji pripada najmodernijim hibridnim terenima, koji je FK Partizan ugradio prošle godine uz pomoć UEFA-e i FSS-a, uništen polivanjem i paljenjem naftnih derivata po cijeloj površini terena", otkrili su iz Partizana, pa poslali ozbiljno upozorenje policiji:

Partizan poslao upozorenje policiji

"Ogorčeni smo i tražimo hitnu reakciju svih nadležnih organa, kako bi se ovi kriminalci što prije identificirali i protiv njih poduzele kaznene mjere. Na uvid nadležnim organima stavljeni su snimci sigurnosnih kamera, kao i saznanja o kojim se pojedinačno vođama ove organizirane skupine radi, a nadležni organi također imaju podatke o tim osobama, te smo uvjereni da će počinitelji ovog nezapamćenog čina biti vrlo brzo pronađeni i procesuirani.

Ako nadležni organi ne privedu osobe u hitnom roku, Partizan će sutra u 15 sati javno objaviti imena i prezimena osoba koje predvode ovu skupinu. Radi se o nezadovoljnim pripadnicima kriminalne skupine koji se prikrivaju pod imenom određenih navijačkih skupina, a u prošlosti su se isti već hvalili oštećenjem središnje lože stadiona, kao i ispisivanjem poruka protiv uprave na tribinama i svakodnevno u samoj okolici stadiona", poručili su iz Partizana.

Uskoro se pojavila i snimka huliganskog čina koju možete vidjeti OVDJE.

FOTO Durdov se oglasio nakon dva pogotka u dresu Hajduka: Napisao je samo jednu riječ

Zvijezda Reala naklonila se Modriću na hrvatskom: Kapetan Vatrenih dobio i zasluge za nevjerojatnu asistenciju

VIDEO Legendarna reakcija Tysona Furyja nakon nokauta Joshue: "Ovo me koštalo 150 milijuna"