Nogomet
Nogomet

VIDEO Snimka iz tunela razbjesnila Francuze: Pogledajte što je Mbappe napravio na poluvremenu

Francuski golgeter Kylian Mbappe našao se na udaru kritika francuskih navijača.

Kylian Mbappe (Foto:Afp)

Kylian Mbappe upisao je asistenciju u polufinalnom susretu Europskog prvenstva, no to nije bilo dovoljno da njegova Francuska prođe dalje. Španjolska je preokretom stigla do pobjede (2:1) u Münchenu i otišla u finale.

Francuski golgeter nije skrivao razočaranje nakon utakmice, htio je osvojiti naslov europskog prvaka s Tricolorima, no ovako će morati ranije na odmor. Zanimljivo, već na poluvremenu utakmice našao se na udaru kritika francuskih navijača, i to zbog poteza koji često ne viđamo na nogometnim terenima.

Internetom se, naime, proširila snimka iz tunela u kojoj možemo vidjeti Mbappea s dresom u ruci, koji nalikuje španjolskom, iz čega su mnogi zaključili da je već na poluvremenu razmijenio dres s nekim od igrača iz suparničkog tabora.

To se baš i nije svidjelo Francuzima, koji su ga počastili žestokim kritikama, a neki od njih zaključili su kako se Mbappe predao već na poluvremenu. Da stvar bude gora, Sevilla se narugala Mbappeu nakon ispadanja s Eura objavom koja se poput munje proširila društvenim mrežama.

Snimku iz tunela možete vidjeti OVDJE.

Šutalo odlazi iz Ajaxa nakon samo godinu dana? Želi ga najtraženiji trener svijeta

VIDEO Francuzi su mu najdraža žrtva: Lamine Yamal već je zabio ovakvu golčinu Tricolorima

Francuz provocirao Yamala, pa grdno zažalio: Španjolac mu poslao poruku, izgovorio je samo dvije riječi