Nogomet
Nogomet

VIDEO Snimak za povijest: Ovo je Modrićev prvi seniorski gol u karijeri

Luka Modrić svoj je prvi seniorski gol zabio prije 21 godinu protiv Orašja.

Luka Modrić (Foto:Afp)

Hrvatski maestro Luka Modrić otići će u povijest kao vjerojatno najveći igrač s ovih prostora, a njegova velika karijera koja ga je iz Dinama, preko Tottenhama odvela do Real Madrida započela je 2003. godine u mostarskom Zrinjskom.

Te sezone Luka je, naime, odigrao svoju prvu seniorsku sezonu u karijeri, a za nju će reći da je bila ključna u njegovom nogometnom razvoju. Svoj golgeterski konto otvorio je na utakmici Zrinjskog protiv Orašja, koja je završila pobjedom njegovih 5:3.

Snimka je nedavno ponovo završila na internetu, objavile su je kolege s portala Sportsport.ba, a možete ju pogledati na linku ispod.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Modrić je sjajno ispratio akciju i lagano poentirao u praznu mrežu sa samo nekoliko metara, a bio je to službeni statistički start u karijeru u kojoj će prikupiti gotovo sve moguće klupske i individualne nagrade.

Njegova je bogata karijera ovih dana na velikoj prekretnici jer mu uskoro istječe ugovor, no po svemu sudeći trebao bi produljiti s Real Madridom na još godinu dana. S Kraljevskim klubom dosad je osvojio čak 25 trofeja, a mogao bi još jedan u finalu Lige prvaka. Sve to započelo je epizodom u Zrinji.