Nogomet
Nogomet

VIDEO Pomoćni sudac utrčao u teren i dodao loptu: Njegov potez izazvao bijes navijača Reala

Real Madrid je pobijedio Real Sociedad 2:1, a pažnju na sebe svojim potezom skrenuo je pomoćni sudac.

Pau Norbert Cebrian Devis (Foto:@ojodelvar/Screenshot)

Real Madrid je pobijedio Real Sociedad 2:1, a pažnju na sebe svojim potezom skrenuo je pomoćni sudac.

Preokretom u drugom poluvremenu Real Madrid je savladao Real Sociedad. Iako su gosti poveli u 5. minuti golom Barrenetxea, Los Blacosi su pogocima Valverdea iz 46. i Joselua iz 60. minute uspjeli upisati 5. pobjedu i tako ostati s maksimalnim broj bodova na vrhu ljestvice.

No, pobjeda Reala ne bi bila sama po sebi vijest da pomoćni sudac svojim potezom nije na sebe skrenuo bijes navijača Reala. Prilikom rezultata 2:1 u 83. minuti Kepa je odugovlačio s izvođenjem prekida dok je lopta bila pored desne out linije.

Kada je to vidio Kubo, igrač Sociedada, potrčao je dodati mu loptu kako bi se igra što prije nastavila, no u njegovoj namjeri preduhitrio ga je pomoćni sudac Pau Norbert Cebrian Devis te je on odlučio samoinicijativno ući u teren i dodati loptu Arrizabalagi. Njegovo dodavanje nije se svidjelo navijačima Reala koji su suca ispratili zvižducima.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.


Pau Norbert Cebrian Devis od prije je poznat madridskim navijačima. Naime, još 2016. godine suspendiran je na dva tjedna nakon što je u El Clasicu bio pretjerano prisan s igračima Barcelone. Utakmica je tada završila remijem 1:1, a Madriđani su bili nezadovoljni njegovim kriterijem.

Standings provided by Sofascore