Nogomet
Nogomet

VIDEO Nizozemci napali pub u kojem su se nalazili Englezi, letjele su stolice i stolovi

Dortmund su preplavili uglavnom vrlo veseli i raspoženi nizozemski te engleski navijači, no u jednoj situaciji ipak je došlo do neželjenog okršaja.

Posljedica nereda u Dortmundu (Foto:screenshot (Twitter))

Nizozemci su se još jednom dokazali kao vjerojatno najveseliji navijači na Europskom prvenstvu u Njemačkoj te se čine kao brojnija navijačka skupina i ne ulicama Dortmunda.

Veselje na ulicama zasjenio žestoki okršaj

Tamo će večeras njihova reprezentacija odigrati utakmicu protiv Engleske, a navijači dvije momčadi uglavnom su u gradu njegovali dobre odnose pa po društvenim mrežama može vidjeti više primjera zajedničkog druženja.

Ipak, u jednoj situaciji se to nije dogodilo, nego je došlo do ružnih scena kakve od Nizozemaca i Engleza danas ipak nismo očekivali.

Kako prenose prisutni, grupa nizozemskih navijača napala je jedan pub u kojem su se nalazi isključivo navijači Engleske te je došlo do žestokog okršaja, u kojem su lokao doveli do neprepoznatljivosti.

Nažalost, takve scene smo mislili da nećemo vidjeti, no očito se među svakim navijačima nalaze i grupice koje nisu samo došle podržati svoju momčad nego i ispoljavati niske strasti.

Pogledajte što se dogodilo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.