Nogomet
Nogomet

VIDEO Matjaž Kek zanimljivo prokomentirao Željka Sopića: "Ne sviđa mi se što previše spominje Keka"

Matjaž Kek i dalje redovno prati svoj bivši klub, a prokomentirao je prethodnog i trenutnog trenera.

Željko Sopić radi jako dobar posao na klupi Rijeke i mnogi se nadaju kako bi on mogao biti novi Matjaž Kek, čovjek koji je proveo najdulje vremena u jednom mandatu na klupi nekog hrvatskog kluba.

Kek je trenutno vrlo uspješan kao izbornik Slovenije, koju je odveo na Euro, ali Rijeku konstantno pratiti i jako je sretan onime kako njegov bivši klub trenutno izgleda.

Jakirovića nije htio komentirao, o Sopiću ima zanimljivo mišljenje

U velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV, prokomentirao je prethodnog i trenutnog trenera Rijeke, za početak Sergeja Jakirovića i njegovo napuštanje kluba te odlazak u Dinamo.

''Nisam tip koji bi pametovao protiv svog kolege, znam ga dok je bio trener Maribora i Gorice. Svaki od nas traži svoj put i ima svoj karakter. Je li bi ja t napravio, nemojte me to pitati, odgovor je jasan. Ja ostajem kod toga da neću komentirati stvari za koje me nije briga", britko je odgovorio.

O Željku Sopiću je ipak iznio mišljenje.

''Sopić će morati pronaći svoj put, ima strašan potencijal, ima podršku u klubu i na tribinama. Tu i tamo previše spominje Keka, nije mi se to svidjelo, ali to je normalno od svakog čovjeka. Želim mu da napravi dobar posao. On je trener budućnosti", rekao je.