Nogomet
Nogomet

VIDEO Jedan krasan i jedan bizaran pogodak Gorice za slavlje kod Hrvatskog Dragovoljca

Hrvatski Dragovoljac poražen je od Gorice u svom posljednjem domaćem susretu prije povratka u 2. HNL.

U jednoj utakmici bez rezultatskog imperativa, Hrvatski Dragovoljac i Gorica zadovoljili su sve koji su pohodili stadion u Kranjčevićevoj ulici. Zadovoljniji na kraju mogu biti navijači gostiju, budući da je Gorica slavila rezultatom 0:2.

Prvi pogodak postignut je već u petoj minutu susreta, kad je Toni Fruk iskoristio asistenciju Golubiscaka i krasno pogodio u maniri donedavnog suigrača Kristijana Lovrića.

Fruk za 0:1

Gorica je pri kraju prvog dijela imala još dvije velike prilike, no nisu ih iskoristili i na odmor su otišli s jednim pogotkom prednosti.

Drugi dio se gledao otvoren nogomet, u kojem su šanse sijevale s obje strane. Najbliže pogotku bili su Stojanovski za goste te Brtan za domaće. 

Gorica je zaključila susret u 78. minuti, kad je pomalo bizarno koljenom pogodak postigao Paulius Golubickas. Litavca je zapravo lopta pogodila, ali najbolje da sami pogledate što se točno dogodilo.

Golubickas za 0:2

Susret je tako završio rezultatom 0:2, kojim je Gorica još uvijek zadržala šanse preskočiti Lokomotivu i završiti na petom mjestu ljestvice. Ipak, i ako pobijede Osijek u posljednjem kolu, neće ovisiti samo o sebi.

Standings provided by SofaScore LiveScore