Nogomet
Nogomet

VIDEO Festival promašaja zamalo koštao Hajduk sva tri boda protiv Lokosa

U slavljeničkoj atmosferi Poljud je dočekao Lokomotivu u 11. kolu SuperSport HNL-a, a utakmica nije manjkala na sadržaju.

Niko Sigur (Foto:Tom Dubravec)

U 11. kolu SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu ugostio Lokomotivu, a utakmicu je još prije početka obilježila proslava 74. rođendana Torcide.

Slavljenički dolazak ulicama Splitama u korteu popratila je koreografija Torcide s posebnom porukom uoči početka utakmice.

Atmosferu je dodatno potpalio Marko Livaja koji je već u sedmoj minuti sjajno plasirao korner Ivana Rakitića za rano vodstvo Bijelih.

Šok je stigao dvadeset minuta poslije kada je Lovre Kalinić neobjašnjivim kiksom poklonio gostima pogodak za ravnopravnost.

U prvom poluvremenu sjajno se oslobodio Stipe Biuk, koji je pucao pored desne stative u jedan-na.jedan situaciji. Promašaj Biuka možete pogledati OVDJE.

U drugom dijelu, Marko Livaja izbacio je većinu gostujuće obrane sjajnim dodavanjem petom. Livaja je dobio loptu nazad i zapucao, ali usljedila je spektakularna obrana Šubarića. Sjajan potez Livaje možete pogledati OVDJE.

Niko Sigur koji je ušao na poluvremenu, prije gola za pobjedu zamalo je bio tragičar jer nije uspio svladati raspoloženog Šubarića u jedan-na-jedan situaciji. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

FOTO Pogledajte koreografiju Torcide: Ispisali poruku na sjeveru Poljuda

VIDEO Livaja načeo mrežu Lokosa, Kalinić častio goste, ali Sigur vratio svemir u ravnotežu

VIDEO Pogledajte kako je izgledao dolazak Torcide u korteu: Na Poljudu se slavi posebna prigoda

Standings provided by Sofascore