Nogomet
Nogomet

VIDEO Bayern osramotio Dinamo: Zabili devet komada, Kane od toga četiri

Harry Kane je načeo Dinamo, a Raphael Guerreiro i Michael Olise su zabili dva nova pogotka.

Bayern - Dinamo (Foto:Ronald Gorsic/Cropix)

Bayern je brzo stigao do tri pogotka prednosti protiv Dinama na otvaranju Lige prvaka u Munchenu.

Harry Kane je doveo Bavarce u vodstvo preciznim udarcem s bijele točke, a u 34. minuti uslijedila je sjajna kombinacija Bayerna. 

Jamal Musiala je prsima primirio loptu i uposlio Raphaela Guerreira koji je snažnim udarcem rasparao Dinamovu mrežu. Opet su španjolski suci pokazali zaleđe, no promijenili su odluke nakon što im se javila VAR soba.

Nažalost, tu nije bio kraj nevoljama za Dinamo. Samo četiri minute kasnije Bayern je zabio novi pogodak, a ovog puta zabio je Michael Olise za visokih 3:0.

Dinamovci su fantastično otvorili drugo poluvrijeme, brzo su zabili dva pogotka preko Petkovića i Ogiware, no Bavarci nisu dopustili bilo kakva iznenađenja. Prvo je Kane na odbijancu pospremio loptu u mrežu za 4:2, a onda je u 61. minuti pao novi pogodak. Olise se ponovno upisao među strijelce, i to na Kaneovu asistenciju.

U 73. minuti sudac je ponovno pokazao na bijelu točku, a Kane je stigao do hat-tricka. Samo pet minuta kasnije, Kane je ponovno namjestio loptu na bijelu točku i ponovno bio precizan.  To je njegov četvrti pogodak u novom formatu Lige prvaka.

U 85. minuti Leroy Sane postiže osmi pogodak za potpunu katastrofu Dinama.

Sve golove možete vidjeti OVDJE.

Dinamo teško nastradao na Allianz Areni: Moćni Bayern nije imao milosti za Modre

VIDEO Pogledajte kako je Kane načeo Dinamo: Svemu je prethodila duga VAR provjera

FOTO Pogledajte koreografiju Boysa u Münchenu: Pripremili su veliki natpis sa samo dvije riječi