Nogomet
Nogomet

VIDEO Courtois otkrio: "Kad se to dogodi Modriću, ne obraćam mu se neko vrijeme"

Realov golman Thibaut Courtois otkrio je kako ne dira Modrića kad se dogodi jedan scenarij.

Courtois i Modrić (Foto:Profimedia)

Golman Real Madrida Thibaut Courtois gostovao je na streamu kod poznate španjolske internetske ličnosti Ibaija Llanosa i otkrio nekoliko detalja koji se događaju iza zatvorenih vrata u Kraljevskom klubu. Otkrio je da su Luka Modrić i Dani Carvajal posebno teški u određenim situacijama.

Belgijac je sa spomenutim dvojcem odradio sad već stotine i stotine treninga u Real Madridu, a tamo se događaju scene koje nisu naširoko poznate. Srećom, Courtois ih je sve ispričao.

Modrić te na prvu ili drugu pogrešku ne dira, ali poslije treće ili četvrte...

"Luka Modrić i Dani Carvajal su najkompetitivniji igrači u svlačionici, iako su već debelo veterani. Kad izgube utakmicu na treningu, ne smiješ im se obraćati koliko su ljuti. Ali to je taj njihov pobjednički mentalitet zbog kojeg su napravili sve što su napravili", otkrio je.

"Kad pobijede utakmicu na treningu, najprije će te oni podbadati, ali kad izgube… Ne obraćam im se neko vrijeme. Neće ti ništa reći poslije jedne ili dvije pogreške. Međutim, napraviš li treću ili četvrtu, zamolit će te da skineš marker i pređeš u drugu momčad“, nasmijao se.

Bilo je jasno kakav je natjecatelj Luka Modrić, dokaz toj tvrdnji je što još igra na najvišoj razini s gotovo četiri banke na grbači, ali da mu je ovoliko stalo do naizgled nevažnih utakmica na treninzima u kampu Valdebebas, nikad ne bismo znali da nam nije otkrio njegov klupski suigrač.