Nogomet
Nogomet

Veliki preokret oko budućnosti Oršića u Turskoj: Bio je na izlaznim vratima, ali dogodila se ozljeda

Nakon što se činilo kako su Mislavu Oršiću odbrojani dani u Trabzonsporu, nesretna ozljeda suigrača donijela je priliku bivšem Vatrenom.

Mislav Oršić (Foto:Profimedia)

Nakon što nije bio uključen u sastav za treće pretkolo Europske lige, izgledalo je kako će Mislav Oršić morati napustiti turski Trabzonspor.

Prošle sezone Oršić je ukupno odigrao 60 minuta, a na početku ove sezone nastupio je samo u jednoj od četiri utakmice, provevši na terenu samo 10 minuta.

Međutim, sve se promijenilo nakon ozljede Anthonyja Nwakaemea, 35-godišnjeg Nigerijca koji je ovog ljeta stigao u Trabzonspor iz Saudijske Arabije.

Oršić je sada uvršten na popis igrača za play-off Konferencijske lige protiv St. Gallena, te postoji mogućnost da će zaigrati od prve minute. 

Prema informacijama turskih medija, Oršić se na treninzima izborio za mjesto u prvih 11, prestigavši Egipćanina Mahmouda Trezegueta.

Prilika za renesansu Oršićeve karijere

Ovo predstavlja veliku priliku za bivšeg napadača Dinama da se konačno nametne u sastav turskog kluba nakon nesretne ozljede. 

Tko zna, ako Oršić uhvati ozbiljniju formu, povratak u reprezentaciju ne bi bio nemoguć s ozbirom na to da se Zlatko Dalić u posljednjem popisu odlučio pozvati jedno jedino krilo.

Da situacija bude još gora, to jedno krilo je Ivan Perišić koji je trenutno bez kluba.

Nevjerica u Kataloniji: Barcelona se riješila skupe zvijezde, ali još uvijek ne smije registrirati Olma!

Nastavlja se ludost u Chelseaju: Nakon 1,4 milijarde bačenih u vjetar doveli propalu investiciju Madriđana

Hajdukova potraga za centarforom: "Dajte njemu tri-četiri utakmice, a Livaju pomaknite na desetku"