Nogomet
Nogomet

Van Basten nije oduševljen nastupom koji je prethodio finalu Lige prvaka: “Nitko to ne želi gledati“

Brazilska pjevačica Anitta nastupila je zajedno sa Nigerijskim izvođačem Burna Boyjem na ceremoniji prije početka finala Lige prvaka, a Van Basten očito nije obožavatelj takve vrste zabave.

Marco van Basten (Foto:Afp)

Amerikanizacija je prodrla vrlo duboko pa su tako od 2015 godine u finalu nastupali Alicia Keys, The Black Eyed Peas, Dua Lipa, Sean Paul, Imagine Dragons, Marshmello, Selena Gomez, Khalid i Camila Cabello, ali Van Basten nije obožavatelj takvih nastupa i pitao se zašto se tako nešto mora održati.

Gostujući na nizozemskoj televiziji, bivši napadač je rekao: "Smiješno je da se ovakav nastup održava. Zašto to ne učiniti prije zagrijavanja? Igrači samo mirno stoje i čekaju“ izjavio je Van Baten te nastavio "Radi se o ovim nogometašima, o nogometu. To se događa i na Svjetskom prvenstvu. Smiješno. Ludost je da se ovako nešto uopće događa. Nitko ne želi to gledati", zaključio je.

S legendarnim Nizozemcem složili su se i neki navijači, sugerirajući da bi nastup trebao biti zakazan prije zagrijavanja momčadi.

Ove godine navijači na stadionu ipak nisu izviždali pjevače kao što je bio slučaj kada je nastupala Camila Cabello u Parizu pred finale između Liverpoola i Real Madrida.