Nogomet
Nogomet

VIDEO Bivši igrač još prošle sezone najavio uspjeh Varaždina: "Ispao je prorok''

Gost podcasta Utakmicu po utakmicu Oliver Zelenika sramežljivo je komentirao vizionarsku izjavu bivšeg suigrača iz Varaždina Mateja Senića.

Utakmicu po utakmicu, Najbolji HNL podcast na svijetu, vraća se u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr, a u osmoj epizodi u goste je stigao golman Varaždina Oliver Zelenika. Bivši hrvatski reprezentativac ispunio je stolicu koju je iznimno za ovu epizodu napustio Igor Ćurković, a društvo su mu pravili s desna na lijevo Valentina Miletić, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić.

Upravo je ovaj posljednji ispričao anegdotu s kraja prošle sezone:

"Olivere, sjećaš li se pretposljednjeg kola prošle sezone, kad ste pobjedom protiv Dugopolja 2:1 i matematički osigurali plasman u prvu ligu. Vaš bivši stoper Matej Senić, koji je sada u Zrinjskom, u euforiji je rekao kako će se ova momčad dogodine boriti za Europu. Tad je izjava zvučala prilično čudno, ali Senić je ispao, za sad barem, prorok“, istaknuo je Ljubo.

Zelenika: Zasad je Senić prorok

"Da, zasad barem, da“, započeo je naš gost Oliver Zelenika: „Ne bih htio komentirati, stvarno je nezahvalno i ako kažem sad borit ćemo se za ostanak, a budemo treći, ispast će kontraefekt, tako da u ovom trenutku treba ići utakmicu po utakmicu…“

A vi po osmu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu ne trebate ići daleko, ali ćete morati pričekati do 21 sat kad ćemo je objaviti na gol.hr-u.