Nogomet
Nogomet

Zakucani za dno HNL-a: "Oni su sad gori od kluba nad kojim smo se svi zgražali, ali ne vidim da se s njima toliko našutava"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu pronađite sve o utakmici Gorice i Šibenika, ali i ostalim

Protekli vikend bio je jako bitan za budući rasplet SuperSport HNL-a, mnogo toga jasnije je poslije 20. kola domaćeg prvenstva, naslov prvaka čini se kao gotova stvar iz ove perspektive, a dobili smo izgleda i najistaknutijeg kandidata za ispadanje. S tom tvrdnjom slažu se i voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu u 22. epizodi.

Riječ je naravno o Gorici, koja je u nedjelju izgubila derbi začelja protiv Šibenika 0:3 na svom stadionu. Težak poraz i pristup igrača domaćih u utakmici "koja vrijedi šest bodova“ razočarao je naš voditeljski kvartet, osobito Ivana Ljubića…

"Oni su slabiji trenutačno, nego što je Dragovoljac bio prošle sezone, ali ne vidim da se s njima sad sprda kao lani s HD-om“, započeo je Ljubo, a naš dežurni "Dinamolog“ tvrdi kako je to bilo motivirano domoljubnom crtom, međutim Ćurković se ne slaže.

"Ma nije, brate, sprdali su se s njima jer su bili loši na terenu, ne pretjeruj.“

"Ne pretjerujem, govorio sam i ja da su loši, ali ne vidim da se ljudi sad s njima našutavaju kao lani s Dragovoljcem“, ubacio se Ljubić pa poentirao.

"Našutavaju se i s Goricom? Ja to ne vidim, priča trenutačno ide – Črnko će sve srediti, ali ne vidim da išta sređuje“.

Sve o ovoj utakmici, ali i ostalim zanimljivostima iz 20. kola SuperSport HNL-a pronađite u 22. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.