Nogomet
Nogomet

Utakmicu po utakmicu (20.05.2024.): Operacija uspjela, pacijent preminuo

Pred vama je nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu, pretposljednja u ovoj sezoni.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu započela je, poput prethodnih, pitanjima gledatelja.

Može li Osijek zadržati Ramona Miereza, što misle o Nikoli Kaliniću kao možebitnom Hajdukovom rješenju za poziciju sportskog direktora, što kažu na završnicu prvenstva Hrvatske u futsalu i tko je najbolji igrač sezone HNL-a, bila su neka od pitanja za naš voditeljski kvartet: Valentinu Miletić, Igora Ćurkovića, Ivan Ljubića i Matea Pukšara.

Otkaz Zekiću i apsurdi oko finala Kupa

Analiziranje utakmica 35. kola HNL-a započeli su dvobojem Osijek - Rijeka, nakon čega ih je zatekla vijest o otkazu Zoranu Zekiću.

Riječani su upali u jedan bunar i sad s puno zebnje iščekuju uzvratnu utakmicu finala Kupa, natjecanja čiji je ovosezonski format izazvao dosta komentara na svim razinama, a neke od naših voditelja i naljutio.

U svakom slučaju, ove srijede će nekome na Rujevici - Rijeci ili Dinamu - zasjati Rabuzinovo sunce.

Dinamo je odmorio glavne igrače, promovirao nekoliko mladih i uspio preokretom doći do trijumfa u Koprivnici, po tko zna koji put ove sezone.

Istramezzani će funkcionirati i dalje?

Istra 1961 je pobijedila Varaždin, ali u Puli još uvijek vlada neizvjesnost oko ostanka Paola Tramezzanija. S ove utakmice izdvajamo i zanimljivu usporedbu Marka Dabre i - Igora Vorija.

Ljepoticu kola odigrali su Rudeš i Lokomotiva, završivši 3:3 nakon što su Lokosi imali tri razlike na poluvremenu.

Iščekivanje u Hajduku

Što se Hajduka tiče, čekamo i dalje tko će biti novi trener Splićana te hoće li Mindaugas Nikoličius ostati sportski direktor ili će novi predsjednik Ivan Bilić imenovati nekog drugog na njegovu funkciju. Dvije su bile dobre stvari u Hajduku ovog vikenda - povratak Darija Melnjaka i odlično odigrana utakmice Luke Juraka, mladića za kojeg do jučer mnogi nisu čuli.

Pored svega navedenog, u ovoj epizodi čekaju vas i rubrike Kladionica i Haenelseri.

Uživajte!