Nogomet
Nogomet

Bizaran prekid utakmice u susjedstvu: Sudac završio u bolnici, a klubu "odrezali" drastičnu kaznu zbog - kivija

Utakmica sedmog razreda talijanskog nogometa prekinuta je zbog voća.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iz sedmog razreda talijanskog nogometa stiže posve nevjerojatna vijesta, ovog utorka prekinuta je prvenstvena utakmica između klubova Bargaglio i Multedo jer su gostujući navijači pogodili suca s - kivijem.

Da, dobro ste pročitali. To se zbilo u 54. minuti susreta pri rezultatu 1:0 za goste, nakon čega je sudac označio prekid susreta, prenosi Genova Today.

Nekoliko dana kasnije na adresu gostujućeg sastava stigla je oštra kazna.  Disciplinski sudac registrirao je utakmicu u korist domaćeg Bargaglija, dodijelivši im tri boda, dok je Multedo dobio i novčanu kaznu u visini od 100 eura zbog nedoličnog ponašanja svojih navijača.

Također, Multedo mora odigrati i jednu utakmicu pred praznim tribinama, odnosno bez prisustva navijača.

Da stvar bude još gora, sudac je u izvješću iznio sve detalje napada. Tako je napisao da su ga gostujući navijači pogodili nezrelim kivijem, težine 100 grama, u list lijeve noge, zbog čega nije mogao nastaviti utakmicu.

Nakon utakmice sudac je otišao u polikliniku gdje mu je utvrđena kontuzija lijevog koljena s minimalnim endemom, a preporučeno mu je trodnevno mirovanje.