Nogomet
Nogomet

Osijek odletio na gostovanje u Azerbajdžan: "Oni moraju to proći jer im se sezona može već sad urušiti"

Osijek je u prvoj utakmici trećeg pretkola odigrao 1:1 sa Zirom na Opus Areni. Uzvrat se igra ovog četvrtka.

Pred nogometašima Osijeka je uzvratna utakmica trećeg pretkola u Azerbajdžanu. Gostujući dvoboj sa Zirom igra se ovaj četvrtak, nakon što je prošlotjedni sraz završio 1:1.

Budući da je riječ o dalekom gostovanju, Osječani su već krenuli na put, s nadanjima da bi mogli proći i dočepati se play-offa.

"Ta Zira nije puknula po golu u 90 minuta, osim jednog ubačaja tamo u 17. Kako je Osijek primio taj pogodak... A mislim, to je Osijek. Žao mi je tih ljudi, čega su se oni nagledali od otvorenja tog stadiona, koliko je tu bilo peha, nesreća, loših reakcija, nepromišljenih reakcija... Taj gol koji su primili u 94. minuti treba pokazivati na akademijama", rekao je Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu i podvukao:

"Osijek mora proći Ziru jer je puno bolja ekipa. Da su ovi neugodni - jesu. Da su nešto opasni prema naprijed - nisu. Ne očekuje ih nikakva paklena atmosfera niti ikakav loš travnjak. Svi uvjeti su apsolutno dobri. Oni moraju iskoristiti ovu šansu, pogotovo u situaciji kad su u prvenstvo ušli s dva domaća poraza, od Šibenika i Dinama. Moraju dobiti Ziru, moraju proći na bilo koji način, jer već sad im se sezona može urušiti ako ne prođu."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu