Nogomet
Nogomet

Iznenadna smrt mladog nogometaša sve šokirala, obitelj se kratko oglasila: "Otišao je kao heroj"

Holden Trent ove sezone upisao je šest nastupa za drugu momčad Philadephia Uniona.

Holden Trent (Foto:Profimedia)

Američka MLS liga shrvana je iznenadnim odlaskom mladog vratara Philadephia Uniona. Holden Trent umro je u 26. godini života, a točan uzrok smrti još se uvijek ne zna.

Samo pet dana nakon završetka regularnog dijela sezone Trent je završio na intenzivnoj njezi u bolnici, a onda je stigla vijest koju nitko nije mogao ni zamisliti.

"Philadelphia Union shrvana je smrću Holdena Trenta. Bio je divan igrač i žestok natjecatelj. Još važnije, bio je odani sin, brat, zaručnik i suigrač, koji je sve oko sebe činio boljima.

On je utjelovio pravo značenje odlučnosti, predanosti te ustrajnosti i jako će nam nedostajati. Izražavamo najveće suosjećanje s njegovom obitelji, zaručnicom i prijateljima", objavio je MLS klub u emotivnom oproštaju na službenim kanalima.

Obitelj preminulog nogometaša također se oglasila na Instagramu te svima zahvalila na podršci i molitvama u tom teškom trenutku.

Za preminulog vratara održana je minuta šutnje prije utakmice doigravanja druge momčadi Uniona, a trener Marlon LeBlanc uoči susreta otkrio je momčadi da je "Trent otišao kao heroj" te kao donator organa.

FOTO Novak Đoković završio sezonu? Evo gdje se nalazi i što radi, procurila je fotografija

Schumacherova obitelj potrošila pravo bogatstvo na njegovo liječenje: Cifra je zapanjujuća

Gorica uspjela ono što Dinamo nije mogao: Slomila Istru u završnici i uzela puni plijen

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.