Nogomet
Nogomet

Trener Lokomotive iskreno: ''Za nijansu smo bili bolji od Hajduka, dominantnih prvih 45 minuta nismo naplatili''

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja prokomentirao je remi s Hajdukom (1:1).

Silvijo Čabraja (Foto:Ranko Suvar/Cropix)

Nogometaši splitskog Hajduka remizirali su s Lokomotivom 1:1 u sklopu 2. kola SuperSport HNL-a.

Još jedna neuvjerljiva predstava Bijelih zamalo je prošla s tri boda i punom šakom brade, ali Duje Čop realizirao je kazneni udarac u 98. minuti i ostavio bod u Kranjčevićevoj.

Nakon susreta trener Lokomotive Silvijo Čabraja komentirao je susret.

''Mislim da smo prvo poluvrijeme izdominirali, mogli smo voditi dva gola razlike. Kada ne zabiješ, primiš. Osvetilo nam se. Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka'', rekao je Čabraja.

Hajduci, ugledajte se na Smakaja i Fetaija!

''Ne znam koliko smo iznenadili Hajduk. Ovo mi je četvrta godina u Lokomotivi. Imamo svoj stil. Stajali smo im jako blizu. Fetai je dobro sve pohvatao, 2005. godište, mali Baždarić koji je ušao, 2006. Hajduk vjerojatno ima svoje probleme. Možda nije očekivao da ćemo mi htjeti igrati nogomet'', kazao je.

Očekujete li pojačanja?

''Šteta što je Mbappe potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas. Iz naših resursa i vlastitih snaga izvlačimo maksimum. Morali bi malo proširiti roster. Goričan ima već dva žuta kartona. Izmislili smo i Mirka Suška, bio je godinu dana na posudbi u Sesvetama. On je 2004. godište, ugodno me iznenađuje. Šotiček je godinu dana ulazio, trebalo mu je dosta vremena da postane ono što je bio'', zaključio je Čabraja.

VIDEO Nova liga, isti Mourinho: Evo koliko je trebalo Portugalcu da zaradi prvu opomenu u Turskoj

Lokomotiva (ne)ugodno iznenadila gledatelje: Stolice si mogu očistiti sami