Nogomet
Nogomet

Dinamo dobio konkretnu ponudu za Baturinu, ali nije onakva kakvoj su se nadali

Martin Baturina najtraženiji je igrač Dinama na tržištu transfera.

Martin Baturina (Foto:Ronald Goršić/Cropix)

Taman na dan najvažnije utakmice Dinama posljednjih godina, poznati talijanski stručnjak za transfere, Gianluca di Marzio ispalio je vijest kako je Fiorentina poslala ponudu Dinamu za Martina Baturinu.

Mladi 21-godišnji rođeni Splićanin najvrjedniji je eksponat u Dinamu i cijelom hrvatskom nogometu. Talijanski novinar piše kako Dinamo traži za njega 20 milijuna eura, iako će neki reći kako na Maksimiru možda mogu tražiti i više ako se plasiraju u Ligu prvaka i napune blagajnu do vrha.

Baturina je krajem prošle sezone i početkom ove opet ušao u formu na razini one zbog kakve su mu predviđali veliki transfer. Prošle sezone dosta se mučio da je pronađe, ali uspjelo mu je to u najvažnijem, drugom dijelu prvenstva.

Fiorentina nudi premalo

No često tržište samo odredi pravu stvarnu vrijednost nekog igrača, što će konačno pokazati i transfer, onda kad se dogodi. Fiorentina je na Maksimir poslala ponudu od 14 milijuna eura uz bonuse, javlja Di Marzio.

To sigurno ne zadovoljava apetite Dinama, čak i da propuste 3-0 protiv Qarabaga i ne plasiraju se u Ligu prvaka.

Monaco, Villarreal, Leipzig i Dortmund također se raspituju o Baturini i čekaju rasplet situacije, no čini se da barem zasad ne trebaju brinuti da će Martin put Firence.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Dinamo večeras može i mora zaraditi silne milijune eura: Ovo se ne smije propustiti

Tudor otkrio što misli o stanju u Hajduku, komentirao je Gattusa i Perišića

Njemačka zvijezda zaradila milijune eura, a sada ga snimili kako usisava po džamiji