Nogomet
Nogomet

Ante Ćorić ima novi klub, vraća se u HNL: "Mislim da može biti od velike pomoći"

Ante Ćorić je skupio tri nastupa za Hrvatsku, a bio je dio momčadi koja je išla na Euro 2016.

Ante Ćorić (Foto:Boris Kovacev/Cropix)

Ante Ćorić se nakon neuspješne epizode u Rudešu vraća u HNL!

Nekoć velika nada Dinama i hrvatskog nogometa je na pragu potpisa za Varaždin, otkrio je novinarima trener Nikola Šafarić:

Jučer je stigao i trenirao s momčadi. Ako sve bude u redu, napravit ćemo s njim suradnju. Jedno vrijeme nije trenirao s ekipom, sigurno će trebati malo vremena, ali najvažnije je da je spreman za nove izazove, što se moglo vidjeti iz našeg razgovora. Mislim da može biti od velike pomoći", kazao je Šafarić.

Čorić je karijeru započeo na Maksimiru, četiri godine je igrao u plavom dresu skupivši 143 nastupa, 23 pogotka i isto toliko asistencija što mu je donijelo transfer u Romu.

Nažalost, ondje se nije uspio izboriti za šansu, skupio je tek tri nastupa za prvu momčad, a vrijeme je uglavnom provodio na posudbama. Igrao je za Almeriu, Venlo, Olimpiju i Zurich, a u ljeto 2023. godine je ostao bez kluba.

Nekoliko mjeseci je bio bez kluba, a onda se zimus priključio Rudešu kako bi im pomogao u borbi za ostanak u elitnom društvu, no bila je to epizoda za zaborav. Sezonu su okončali na posljednjem mjestu prvenstvene tablice sa samo devet osvojenih bodova.

Osijek doveo zamjenu za Miereza: Za milijun eura doveli novopečenog reprezentativca

Na Euru skupio 300 minuta i želi se vratiti na Poljud: Hoće li njegov klub popustiti?

Dinamu stigla brutalna ponuda od 30 milijuna eura za Baturinu!?