Nogomet
Nogomet

Sučić u dječačkim danima sanjao da bude kao Ademi, a danas zajedno dižu trofeje!

Dinamo je objavio sliku Petra Sučića iz dječačkih dana dok je sanjao da zaigra za Modre.

Petar Sučić (Foto:Marko Lukunic/Pixsell)

Nogometaši Dinama svladali su Rijeku 1:3 u uzvratnoj utakmici finala Hrvatskog nogometnog kupa i tako osigurali duplu krunu nakon teške i prevrtljive sezone.

Prvi pogodak na susretu bio je djelo Petra Sučića na asistenciju Arbera Hoxhe, mladi hrvatski reprezentativac precizno je pogodio suprotni kut gola Zlomislića s desne strane kaznenog prostora.

Sučić se upotpunosti etablirao kao igrač ove sezone, već je Bišćan prepoznao njegovu kvalitetu prošlo ljeto i polagano ga krenuo uvoditi u rotaciju, a dolaskom Jakirovića i ozljedom Bulata, Sučić je postao neizostavan član prvih 11 Zagrepčana.

Noćna mora Josipa Brekala: Ostao bez svega, a najbolnije slijedi idući tjedan

Ne tako davno, Sučić je samo mogao sanjati o Dinamovom dresu, a zagrebački klub se prisjetio Sučića iz dječačkih dana. Tada je u svom Bugojnu ponosno nosio dres Dinama, točnije kapetana Ademija i maštao da zaigra s legendom kluba.

Kao dječak sanjao da zaigra s Ademijem

Ne samo da je zaigrao, već je i preuzeo njegovu poziciju. Ademi je od stožernog igrača postao rezerva, ali njegov autoritet u svlačionici nikad nije došao pod znak pitanja.

''Život piše romane… Kao mali dječak sanjao si ovaj sveti dres, a danas svojim radom i disciplinom živiš svoje snove! Boljeg mentora i uzora nisi mogao izabrati! Sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske'', napisao je Dinamo na svom službenom Instagram profilu.

Modri su najavili Sučića kao sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske, mnogim medijima u BiH je zasmetala odluka da Petar zaigra za Hrvatsku.

Procurile poruke s WhatsAppa predsjednika UEFA-e o Modrićevu šefu: "On je idiot i rasist!"

''Tu odluku donio sam sa svojom obitelji i normalno je da će neki to poštovati, a neki ne. Mislim da je na meni da se nastavim truditi, raditi i davati sve od sebe. Ovo što sam izabrao, izabrao sam srcem i mislim da je to jedino ispravno'', poručio je Sučić.

Preko 15 tisuća Hrvata protjerano je iz Bugojna 1993. godine, a u ratu je ubijeno 311 bugojanskih Hrvata, civila i vojnika od strane Armije BiH.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.