Nogomet
Nogomet

Strašna vijest iz Njemačke: Muškarac nasmrt izboden nakon masovne tučnjave, nije mu bilo spasa

Tragičan događaj se odvio nakon otvaranja Europskog prvenstva.

Njemačka policija (Foto:Afp)

Njemačka je visokom pobjedom protiv Škotske (5:1) otvorila nastup na Euru 2024., no sjajno raspoloženje među domaćinima je pokvarila strašna vijest iz Frankfurta.

Oko 11 sati navečer, nakon utakmice Njemačke i Škotske, izbila je masovna tučnjava u kojoj je jedan muškarac izboden. Sve se dogodilo na igralištu jednog kluba, gdje je bilo organizirano zajedničko gledanje utakmice.

Na mjesto zločina su odmah poslane jake policijske snage, ali stigli su prekrasno da pomognu nesretnom muškarcu. 31-godišnji Nijemac je preminuo na mjestu od ubodne rane u gornjem dijelu tijelu, piše Bild.

U potrazi za počiniteljem policija je pretraživala okolne vrtove i garaže, no osumnjičeni se kasnije predao i tijekom današnjeg dana bi se trebao pojaviti pred istražnim sucem zbog sumnje u ubojstvo iz nehaja. Radi se o 30-godišnjaku koji je također državljanin Njemačke.

"Grupa i žrtva nisu poznati nikome u klubu. Članovi kluba jučer su na igralištu gledali utakmicu Europskog prvenstva. Nije poznato kako i zašto je nepoznata grupa ljudi došla u prostorije kluba", kazao je jedan od svjedoka za Bild.

Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

Berlinski taksist u nevjerici: "Ne mogu vjerovati koliko Hrvata je stiglo"