Nogomet
Nogomet

Rijekina utakmica godine: Prodano je tek pola ulaznica, a glavna zvijezda suparnika je trener

Večer uoči utakmice Rijeka - Olimpija Ljubljana s Rujevice se javio reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević.

U 20:00 je započeo posljednji trening ljubljanske Olimpije, dok su Riječani svoj odradili nešto ranije.

Rijeka zaista ovaj susret dočekuje u puno boljem raspoloženju nego što je bilo prije tjedan dana kad su se zaredali remiji s Elfsborgom pa remi s Varaždinom i onda i otkaz Željku Sopiću.

Radomir Đalović je rekao da je prikupio puno informacija o Olimpiji, naglasivši da to znači istodobro da je uvidio koliko je to dobra momčad.

Koliko će Olimpija biti težak protivnik Rijeci, možda najbolje govore brojke. Vodeća su momčad slovenske lige nakon pet kola, a u svlačionici imaju čak 12 nacionalnosti

Najveća zvijezda zapravo sjedi na klupi, to je Victor Sanchez, koji je stigao ovo ljeto i u devet utakmica ne zna za poraz. U Europi ima četiri pobjede u četiri utakmice.

Krajem 90-ih godina dijelio je svlačionicu u Real Madridu s Davorom Šukerom pa smo ga pitali za njega. Rekao je da ga se naravno sjeća, i Šukera i njegovog prijateljstva s Predragom Mijatovićem, ali i Roberta Jarnija.

Za utakmicu je uoči posljednja sata prije početka bilo prodano oko 4.000 ulaznica pa je trener Đalović apelirao na Riječane da pokupuju preostale ulaznice i pomognu njegovim igračima u ovoj važnoj utakmici.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr