Nogomet
Nogomet

Srpski nogometaš dijeli svlačionicu s dva Hrvata: "Naš jezik prevladava, svi nas razumiju"

Strahinja Pavlović, zvijezda Salzburga otkrio je kakva je atmosfera u svlačionici.

Strahinja Pavlović (Foto:Afp)

Strahinja Pavlović, mlada zvijezda srpskog nogometa raspričala se o atmosferi u RB Salzburgu, gdje svlačionicu dijeli s nekolicinom nogometaša s prostora bivše Jugoslavije.

Osim dva hrvatska nogometaša, Luke Sučića i Roka Šimića, za austrijsku momčad nastupaju još slovenski golgeter Benjamin Šeško te BiH reprezentativac Amar Dedić:

"Imam sreće da u momčadi ima dosta igrača s prostora bivše Jugoslavije. Normalno da smo najviše zajedno, da se družimo. Normalno da naš jezik u svlačionici prevladava. Svi nas razumiju, ali problem je što svi pamte samo ružne riječi", otkriva Pavlović u razgovoru za Nogomaniu pa dodaje:

"Super nam je, svi smo zajedno. Dosta se družimo u treningu centru, ali i izvan toga".

Momčad austrijskog prvaka nalazi se u skupini s Chelseajem, Milanom, ali i, dakako, našim prvakom s kojim će u zadnjem kolu voditi bitku za nastavak europske sezone.

Vjeruje da mogu srušiti Milan

Austrijanci će u goste Milanu, a Modri kod Chelseaja u London. Obje momčadi očekuje težak zadatak, ali Salzburg ipak ima bodovnu prednost pred zagrebačkim sastavom.

Treća su momčad skupine s dva boda više od Dinama, koji mora izvesti čudo u Londonu za osvajanje trećeg mjesta i plasman u Europsku ligu.

"Možemo biti zadovoljni kada pogledamo sve naše utakmice u Ligi prvaka. U jednom smo trenutku bili na drugom mjestu skupine, sada smo pali na treće, ali i dalje imamo šanse za prolazak skupine", rekao je pa dodao:

"Ako pobijedimo Milan u gostima, idemo dalje. Znamo da će biti teško jer su odlična momčad, ali mi vjerujemo u pobjedu. Ako ne uspijemo, tu je Europska liga. To je najrealnije, ali vidjet ćemo što će biti poslije Milana", zaključio je.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore