Nogomet
Nogomet

Srna: Osvetit ću se Grčkoj za svoju Ukrajinu!

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna jedva čeka okršaje s Grcima u kvalifikacijama za Euro 2012.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši ukrajinskog Šahtara na pripremama su u španjolskoj Marbelli, a prema izvještaju klupske web-stranice, dvije su teme dominirale tijekom večernjeg treninga. Najviše se pričalo o ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine.

>> Nije loše: Hrvatska u skupini s Grčkom i Izraelom!

>> Grci se ne boje Hrvatske: 'Puno zvijezda, malo kemije'

>> Bilić: Bio bi debakl i krah ispasti u ovoj grupi, moramo na Euro!

Ukrajinski igrači su mirno promatrali 'ples kuglica' u Varšavi budući da njihova reprezentacija, kao jedan od domaćina Eura, neće igrati kvalifikacije. No, zato su stranci imali riječ, a među njima i kapetan Šahtara, ali i hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

Ždrijeb je, podsjetimo, Hrvatsku smjestio u skupinu F, zajedno s Grčkom, Izraelom, Latvijom, Gruzijom i Maltom. Srnu su posebno zaintrigirali Grci koji su u dodatnim kvalifikacijama za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo izbacili upravo Ukrajinu. Stoga je naš veznjak, kako se navodi u izvještaju, održao slikovit govor u kojem je obećao Grčkoj groznu sudbinu.

'Osvetit ću im se za svoju Ukrajinu,' poručio je Srna, uz dodatak kako je Hrvatska favorit skupine.

Druga tema razgovora u nedjelju navečer među Šahtarovim nogometašima bili su predsjednički izbori u Ukrajini. Navodi se kako je među igračima vladalo zadovoljstvo zbog vodstva Viktora Janukoviča koji je veliki navijač Šahtara.