Nogomet
Nogomet

Srbiji za ostatak Eura otpao ključni igrač: "Pretpostavljam da su ligamenti..."

Filip Kostić je u sinoćnjem okršaju s Engleskom zadobio ozljedu koljena

Filip Kostić (Foto:Afp)

Jučerašnji okršaj na Euru 2024. između Engleske i Srbije obećavao je mnogo, ali nije tako ispalo.

Engleska je došla do vodstva već u 13. minuti preko Madridske senzacije Juda Bellinghama. Nakon tog pogotka, Srbija je preuzela inicijativu u igri, ali nisu ozbiljnije zaprijetili Pickfordu na golu.

Za srbe je prvo poluvrijeme prešlo iz lošeg u katastrofalno kada je igru morao napustiti jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije, Filip Kostić.

Krilni igrač Juventusa osjetio je bolove u koljenu i plačući je napustio teren. Nakon utakmice, izbornik srpske reprezentacije Dragan Stojković izjavio je:

"Snimit će, može biti, ne bih volio, ali vidjet ćemo, osjetio je bolove u vanjskom dijelu koljena, pretpostavljam da su ligamenti, ali sutra ćemo znati više, trenutno je u zavojima"

Otpada za Euro, ali i za početak sezone u Juventusu

Europsko prvenstvo za Kostića zasigurno je gotovo ako se radi o oštećenju ligamenta, a potencijalno će propustiti i više mjeseci klupske sezone za Juventus.

To je osobita šteta s obzirom na mini revoluciju koja se događa u Torinu. Na klupu je došao mladi, progresivni Thiago Motta koji će u predsezoni tražiti svoju najbolju momčad, a Kostić neće biti u stanju nametnuti se.

Što se tiče srpske reprezentacije, sinoć je Kostića zamijenio Filip Mladenović. Hoće li on biti doslovna zamjena na istoj poziciji ili će srpski izbornik promijeniti sustav, vidjet ćemo u utakmici protiv Slovenije u četvrtak.

Ovo nije viđeno 44 godine: Evo zašto su utakmicu Engleza i Srba proglasili najlošijom dosad

Sukob u Srbiji! Kapetan Tadić oštro opleo po izborniku: "Ja sam najbolji u momčadi"

Engleski mediji: Srbija nas je izbacila iz ritma, a uznemirujuće je bilo vidjeti..."