Nogomet
Nogomet

Sramota u Barceloni: Autobus Bayerna izrešetan kamenjem na putu do stadiona uoči utakmice Lige prvaka

Veliki skandal obilježio je gostovanje Bayerna u Kataloniji kada je timski autobus Bavaraca gađan kamenjem na putu do stadiona.

Timski autobus Bayerna (Foto:Profimedia)

Skupina nepoznatih osoba napala je autobus koji je vozio igrače Bayerna uoči okršaja u Ligi prvaka s Barcelonom. Incident se dogodio dok se autobus vozio uz Montjuïc prema Olimpijskom stadionu, gdje Barcelona privremeno igra zbog radova na Camp Nou.

Napad iz zasjede, otkriven je tek nakon povratka njemačkog prvaka u München. Prema informacijama Bilda, autobus je oštećen bacanjem kamenja, što je uzrokovalo rupu na prozoru i oštećenja na vratima vozača. Na sreću, nitko od prisutnih u autobusu nije ozlijeđen.

Bayern odmah prijavio incident UEFA-i

Na dan utakmice šteta nije bila javno objavljena te je incident potvrđen tek sljedeći dan, a Bayern je tek potvrdio incident nakon upita Bilda. Istraga o ovom napadu i dalje je u tijeku.

Bayern ne namjerava ostati ravnodušan na ovaj napad te je o incidentu odmah obavijestio UEFA-u, koja će sada pokrenuti istragu o događaju u Barceloni. 

Po povratku u četvrtak poslijepodne, ekipa trenera Vincenta Kompanyja, uključujući stručni stožer, fizioterapeute i liječnike, prevezena je s aerodroma u München drugim autobusima iz klupske flote.

Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV u Madridu uoči subotnjeg El Clasica, pogledajte reportažu

Luda utakmica u Koprivnici za start 11. kola HNL-a: Slaven Belupo okrenuo pa ispustio pobjedu

Kapetan Osijeka otvorio dušu: "Nismo dovoljno cijenjeni, ljudi jedva čekaju da nam bude loše..."

Standings provided by Sofascore