Nogomet
Nogomet

Hajduk rasprodao Poljud za utakmicu protiv Osijeka: Prodano više od 32 tisuća ulaznica

U nedjelju od 17:30 Hajduk dočekuje Osijek u 20. kolu HNL-a.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici u 2021. godini Hajduk će igrati na rasprodanom Poljudu. U 20. kolu Prve HNL u Split stiže vodeći Osijek, a za utakmicu više nema ulaznica, objavio je splitski klub.

Više od 32 tisuće navijača bodrit će Hajduk u derbiju kola protiv Osijeka Nenada Bjelice, a nevjerojatan je podatak da su ulaznice rasprodane dva dana uoči utakmice koja se igra u nedjelju od 17:30.

Bit će to jedna od najposjećenijih utakmica Hajduka u HNL-u u ovom stoljeću, a da se ne radi o derbiju protiv Dinama.

Veliku euforiju među Hajdukovim navijačima pokrenuo je niz pobjeda pod novim trenerom Valdasom Dambrauskasom među kojima je bila i ona na Maksimiru. Splićani su se uključili u borbu za naslov prvaka s Dinamom, Osijekom i Rijekom, dok su u Kupu dospjeli do polufinala u kojem igraju protiv Gorice.

Hajduk je za kraj teške godine odlučio zahvaliti vjernim navijačima koji su unatoč restrikcijama zbog pandemije Covida dolazili u velikom broju na Poljud pa je za ovu utakmicu stavio cijenu ulaznice od 30 kuna za sve tribine.

To je očito bio pun pogodak, jer su navijači odgovorili praktički neviđenom posjetom za jednu utakmicu u zimskom periodu na samom kraju godine.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore