Nogomet
Nogomet

Slučaj Čavlina u Osijeku: "Od prvog dana su ga dočekali na nož i Dinamo će to prekinuti na zimu"

Nikola Čavlina proživljava teške trenutke u Osijeku, a vjerojatno i broji svoje posljednje mjesece u tom gradu.

Jedna od tema nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je i stanje s Nikolom Čavlinom, vratarom Dinama koji je na posudbi u Osijeku. Čavlina nije dobro započeo svoju osječku epizodu, a šlag na torti bio je jedan intervju u kojem je odgovornost za svoje loše izvedbe prebacio na trenera.

"Mislim da je Čavlina još deblje zakucan za klupu jer je Malenica sve bolji i bolji, svaki zicer skine. Nekako Osječani sami sebe pitaju 'zašto smo uopće dovodili Čavlinu'. Ah, dobro, sukobi se događaju u klubovima, opet se dogodi Malenica, koji jadan nikad nije bio u prvom planu u Osijeku. Brat brani sve živo i sve što je moglo otići naopako za Čavlinu je ispalo naopako", rekao je Igor Ćurković, a Ivan Ljubić se nadovezao:

"A i to je lekcija. Mislim da će na zimu biti prekinuta ta posudba. Nije se iskazao na golu, što je normalno, što može biti, ali isto tako prilično su ga dočekali na nož s obzirom na aranžman koji su imali s Dinamom. U svakom slučaju, dobro si ti rekao, Osijek je našao alternativu."

"Osijekov Andrej Prskalo", zaključio je Vlado Boban.

Mateo Pukšar je poručio:

"Treba paziti kada si igrač jer istina i iskrenost nekad nisu najbolji prijatelji, treba biti jako proračunat u intervjuima."

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu