Nogomet
Nogomet

''Slavonski Mamić'' bio na korak do HNL-a, a sada gasi Zrinski!? Izgubio 5:0 i ispalio: ''Kupit ću vaš klub!''

Ivan Komak, osebujni predsjednik Zrinski Osječkog, nakon novog bolnog poraza u Prvoj NL najavio je zaokret u politici kluba.

Ivan Komak (Foto:Vlado Kos/Cropix)

Ivan Komak, vlasnik i predsjednik Zrinskog Osječkog 1664, uoči gostovanja u Vinkovcima uručio je otkaz Mati Neretljaku i sam želio sjesti na klupu drugoligaša, ali nije to mogao zbog propisa HNS-a.

Zrinski je prošle godine bio na korak do HNL-a, a ove godine redaju debakl za debaklom. Tako je bilo i jučer protiv Cibalije, a Komak je nakon susreta najavio svoje sljedeće korake u razgovoru za Budicu.info.

''Nisam zadovoljan ne samo ovom utakmicom, nego i cijelom dosadašnjom sezonom. Znate zašto? Borim se protiv velika dva zla. To su lokalni moćnici koji mi ”ulaze” u igrače, protiv Šibenika u zadnjem kolu su mi ”ušli” u šestoricu, ali i HNS. Sada već postajem svjestan da ne mogu protiv njih, vidjet ću što ću dalje'', rekao je Komak nakon bolnog poraza.

"Slavonski Mamić" lani je smijenio trenera i sam uveo klub u drugi rang, a sad najavljuje: "Kad uđem u HNL, preselit ću klub u Zagreb"

''Prodajem ili gasim klub u sljedeća dva-tri tjedna''

Koje su uopće opcije?

''Klub ću ili prodati, ili ugasiti! To ću riješiti u sljedeća dva-tri tjedna. A onda idem dalje, u Sloveniju, Mađarsku, Bosnu, Srbiju, negdje u Hrvatsku, a možda čak i kod vas u Vinkovce.''

Ha!?

''Moram sjest s vašim gradonačelnikom da se dogovorimo, ako možemo, vidjet ćemo. U Vinkovcima ne vidim protivnike kakve imam u Osijeku.''

Što biste ponudili Vinkovcima i Cibaliji?

''Da preuzmem klub i upravljam procesima. A onda da u roku dvije godine promijenim i HNS. Hvala vam na pažnji i vremenu, moram sada dalje…''

VIDEO Hrvatska ima novog prvaka Europe u brdskom reliju: Ima 21 godinu, studira i radi

VIDEO Pogledajte udarce kojima je Dubois uništio te na kraju završio Anthonyja Joshuu

Real preokretom srušio Espanyol: Modrić s kapetanskom vrpcom orkestrirao novu pobjedu