Nogomet
Nogomet

Sjećate li se njega? Zabio gotovo 100 golova za Redse i Chelsea, a onda iznenadio odabirom kluba

Igrao je i za Englesku, a tek su mu 32 godine. Od srpnja ove godine je trenirao u španjolskoj Mallorci.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 32-godišnji Daniel Sturridge, karijeru će nastaviti u australskom ligašu Perth Gloryju, nakon što je 18 mjeseci bio bez kluba.

Naime, igrač koji je s Chelseajem bio prvak Engleske, a u dresu londonskog kluba i Liverpoola osvajao Ligu prvaka, u ožujku 2020. raskinuo je ugovor s turskim Trabzonsporom, nakon što mu je Engleski nogometni savez izrekao četveromjesečnu suspenziju zbog kršenja pravila o klađenju.

Stanko Jurić i Buffon glavni akteri videa koji broji milijune pregleda

Sturridge je najduže vremena proveo u dresu Liverpoola, za koji je tijekom šest godina postigao 68 pogodaka u svim natjecanjima. Osim spomenutih klubova, 32-godišnji napadač igrao je i za Manchester City, Bolton i West Bromwich Albion.

Od srpnja ove godine trenirao je u španjolskoj Mallorci kako bi se doveo u formu.

UEFA pustila samo djecu na stadion da spriječi rasizam, a onda i djeca vrijeđala Kamaru

"Ovo je fantastična prilika i novi izazov. Kad se pojavila ova mogućnost, procijenio sam da je to dobro za mene, mjesto gdje ću moći pokazati što znam i uživati igrajući nogomet u kvalitetnoj ligi, a pokušat ću pomoći klubu da bude što uspješniji", izjavio je Sturridge za službeni internetski portal kluba iz Pertha, koji će novu sezonu započeti 20. studenoga domaćom utakmicom protiv Adelaide Uniteda.