Nogomet
Nogomet

Senzacionalni transfer: Istra 1961 dovela igrača PSG-a!

Pretposljednja momčad Hrvatski Telekom Prve lige u svoje je redove dovela igrača iz francuskog velikana.

Kevin Rimane i Kylian Mbappe (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Iz Pule stiže senzacionalna vijest kako je Istra 1961 u svoje redove dovela igrača PSG-a.

Kevin Rimane, stoper koji će krajem ovog mjeseca proslaviti 28. rođendan, potpisao je s Puljanima ugovor do kraja sezone.

Rimane je reprezentativac Francuske Gvajane (20 nastupa, jedan pogodak) i u PSG-u je proveo protekle četiri i pol godine.

Igrao je Rimane uglavnom za drugu momčad PSG-a u četvrtoligaškoj konkurenciji, ali u ovoj sezoni ubilježio je tri nastupa za prvu ekipu.

Prije mjesec dana igrao za prvu momčad PSG-a

Odigrao je na poziciji stopera svih 90 minuta na početku sezone u utakmici Superkupa protiv Monaca u kojoj je PSG pobijedio s 4:0, u listopadu je u domaćoj pobjedi nad Amiensom ušao u igru u 86. minuti kao zamjena za desnog beka, a posljednji nastup upisao je 6. siječnja u prvom kolu Kupa Francuske, kada je PSG na gostovanju svladao GSI Pontivy (Rimane je ušao u 63. minuti i igrao je kao stoper).

Osim njega, ugovor s Istrom 1961 do kraja sezone potpisao i brazilski desni bek Maicon da Silva.

Puljani se tako nastavljaju pojačavati, žele izbjeći pretposljednje mjesto u HNL-u koje trenutno drže jer ono vodi u razigravanje za prvoligaški status s drugoplasiranim drugoligašem. Lani su imali taj stres kvalifikacija kada su protiv Varaždina jedva uspjeli ostati prvoligaši.

Kako im se to ne bi ponovilo, morat će završiti osmi.

Rezultati by SofaScore