Nogomet
Nogomet

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Scene užasa pored Bjelovara: Huligani tukli redare, gostujuće navijače s djecom, a igrače pljuvali

Brutalne scene stižu nam iz mjesta pored Bjelovara.

Dinamo Predavec i Varteks (Foto:Screenshot)

U četvrtom kolu Treće nogometne lige Sjever na igralištu Brana u Predavcu, nedaleko od Bjelovara, dogodile su se stvarno užasne scene.

U toj utakmici igrali su Dinamo Predavec i Varteks iz Varaždina. Gosti su slavili 3:0, a kod tog rezultata pojavile su se scene kaosa.

Naime, domaći navijači izazvali su nerede i krenuli u okršaj s redarima. Od početnog naguravanja stvorila se ozbiljna tučnjava, u koju su uletjeli i igrači.

Oglasio se i Varteks

Navijači Dinama počeli su tući i igrače Varaždina, a čak su ih i pljuvali. Bilo je i tučnjave s navijačima Varteksa. Nije se tu radilo o popularnim White Stonesima, već o nekoliko simpatizera varaždinskog kluba koji su na utakmici bili s malom djecom.

''U posljednjim trenucima utakmice zakuhalo se na tribini. Dio domaćih navijača krenuo je u obračun s navijačima gostiju, od kojih su mnogi bili i u pratnji male djece! Potpuno nepotrebno i za svaku osudu. Huliganizmu nije mjesto na sportskim terenima'', napisali su iz Varteksa.

Video je dostupan na YouTubeu uz dobno ograničenje. 

 

E, tada je došla policija, koja je na Branu vratila i duh nikad zaboravljenog vremena."

Varteks, klub koji su osnovali navijači, polako se vraća prema vrhu hrvatskog nogometa. Trenira ih Dražen Besek, ikona HNL-a, a jedni su od glavnih favorita za ulazak u viši rang iduće sezone.

Tablice omogućuje Sofascore

Žena fotografirala kćer prije 25 godina: Nije ni slutila da će u kadru uhvatiti Luku Modrića!

Ajax u velikim problemima: I druga im utakmica otkazana zbog policije

VIDEO Kustić ekskluzivno: ''Gvardiol mi je rekao da je on čudo od igrača i da će biti veliki igrač"