Nogomet
Nogomet

Saudijci i Ronaldo sve dogovorili, čeka ga ugovor do 45. godine života!

Jedan od najbogatijih, ali svakako i najbizarnijih ugovora u povijesti sporta dobit će Cristiano Ronaldo u saudijskom Al Nasrru.

Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Čini se kako je sve dogovoreno između Cristiana Ronalda i Al Nasrra, nakon čega bi jedan od najboljih nogometaša svih vremena trebao postati članom saudijskoga kluba.

Ipak sve iznenađuje podatak koji prenose svjetski mediji, uključujući Marcu, Goal.com i TalkSport. U pitanju je ugovor kakav će Portugalac dobiti.

Ugovor na sedam godina

Već od ranije znamo kako će on biti izuzetno izdašan, zapravo jedan od najbogatijih u povijesti, no njegovo propisano trajanje, ali i dodatna klauzula uz njega čine ga svakako unikatnim.

Ronaldo bi, prema upućenim izvorima, trebao potpisati ugovor do 2030. godine, s tim da ga on igrački veže do kraja 2024., nakon čega bi u idućih šest godina trebao postati službeni ambasador kluba u svijetu, uz dodatno povećane primanja, odnosno dodatak od otprilike 200 milijuna eura na godinu.

Je li ovo kraj Ronalda po pitanju nogometa na najvišoj razini ili će se ipak u međuvremenu ponovno ukazati u nekom europskom klubu, saznat ćemo vrlo brzo. Godine mu nikako ne idu u prilog, pa je vjerojatno i sam svjestan kako je ovo potez koji sve mijenja.

Nekome njegove kompetitivnosti to nikako ne ide uz godinama stvarani ugled.