Nogomet
Nogomet

Sammir brutalno odgovorio legendi Hajduka na Instagramu: Sve je eskaliralo zbog tetovaža

Sammir je odgovorio legendi Hajduka Ivanu Gudelju, koji bi zabranio tetovaže igračima.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ivan Gudelj, legendarni nogometaš Hajduka, prije nekoliko dana je otkrio kako bi nogometašima zabranio tetovaže, piercing, ali i još puno toga. Na to je poprilično burno reagirao Sammir, bivši nogometaš Dinama, koji mu je odgovorio preko Instagrama: 

"Ajde, ne s**i ti", napisao je.

"Ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju. Živimo u demokraciji, pa svatko ima pravo na to, ali ja bih to nogometašima zabranio. I tetovaže, i naušnice, i piercing", kazao je Gudelj, koji je sa samo 26 godina morao prekinuti nogometnu karijeru.

Gudelj prekinuo karijeru zbog hepatitisa

Nakon što je osjetio oštru bol u mišiću, Gudelj se srušio tijekom susreta Hajduka i Crvene zvezde na Poljudu. Pokazalo se kasnije da je to bila njegova posljednja utakmica, a ubrzo mu je dijagnosticiran hepatitis.

"Prošao sam hepatitis, znam kakva je to bolest, a s tetovažama i piercingom se možeš zaraziti", rekao je Gudelj u razgovoru za Sportske novosti pa dodao što bi još zabranio današnjim nogometašima.

"Ukinuo bih brojeve do 99, svi bi nogometaši imali brojeve od 1 do 11. Također, zabranio bih i kopačke u bojama", zaključio je.

Za kraj dodajmo da je Sammir još uvijek bez kluba nakon što je raskinuo ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore