Nogomet
Nogomet

Ronaldo odobrio povratak djeteta Hajduka: Bijeli na pragu velikog pojačanja u napadu

Real Valladolid odobrio je posudbu Stipe Biuka, a njegova željena destinacija je Poljud

Stipe Biuk i Ronaldo Nazario (Foto:Profimedia)

Na Poljud se vraća Stipe Biuk kojeg je Hajduk prethodne godine prodao za 6,5 milijuna eura, a sada će ponovno nositi dres Bijelih, ali kao posuđen igrač.

Mladi hrvatski reprezentativac zamijenio je Split s Los Angelesom u siječnju prošle godine, a već godinu dana nakon završio je u Real Valladolidu gdje nije skupio dostatnu minutažu.

U potrazi za minutama, klub mu je odobrio odlazak na posudbu. Biuk je imao i drugih ponude, ali ih je odbio, a čak je spreman odreći se i dijela plaće kako bi se vratio u Hajduk.

Ovaj potez odobrio je i poznati Ronaldo, legendarni brazilski nogometaš koji je već nekoliko godina vlasnik Valladolida. Ronaldo je ovog ljeta platio četiri milijuna eura za Biuka, no trener Paulo Pezzolano odlučio ga je izostaviti iz prvih planova.

Posduba bi trebala biti službena do kraja dana s obzirom na to da je danas zadnji dan ljetnog prijelaznog roka u Španjolskoj.

Još uvijek nije jasno hoće li Biuk biti jedini napadač koji dolazi na Poljud, jer se spominje i mogući povratak Jana Mlakara. U svakom slučaju, dolazak napadača sigurno će razveseliti trenera Gennara Gattusa.

Slovenska policija objavila nove detalje sukoba s Armadom: Što je bilo s redarima?

VIDEO Pao mu mrak na oči: Šef PSG-a ostao u nevjerici nakon što je vidio ždrijeb Lige prvaka

Di Marzio tvrdi da je Baturina dao zeleno svjetlo? Fiorentina povećala ponudu uz ogromnu plaću