Nogomet
Nogomet

Što se dogodilo Rijeci? "Oni govore da je atmosfera fantastična, ali upali su u bunar"

Rijeka bilježi četiri uzastopna prvenstvena poraza.

Mjesec dana je prošlo otkako je Rijeka nekog pobijedila. Od tog 21. travnja i domaćeg trijumfa nad Goricom Riječani su nanizali četiri prvenstvena poraza pa je logično zapitati se što se događa s trupama Željka Sopića.

"Oni u Rijeci su jako uporni u tome da je atmosfera fantastična, cijelo vrijeme govore da je atmosfera sjajna", kazao je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Ah, što će reći...", prokomentirala je Valentina Miletić.

Mateo Pukšar je dodao:

"Ja mislim da atmosfera stvarno u ovoj situaciji nije problem, mislim da su ispali iz ritma i da su malo pročitani. Ispuhali su se, uništila ih je ta domaća utakmica s Dinamom."

Igor Ćurković je iznio svoju teoriju o bunarima:

"Ovo ti je dokaz na razini cijele sezone da će svaka ekipa imati svoje bunare, čak i oni najbolji. Dinamu se dogodio bunar u prvom dijelu sezone, oni su se uspjeli izvući iz njega i doći do toga da su na pragu dvostruke krune. Hajduku se dogodio u najgorem mogućem trenutku, kad je trebao ići u završni juriš po prvo mjesto pa je pao na treće mjesto i ostao bez trofeja. Rijeka je sad došla do toga da je li-la hoće li uzeti Kup ili neće. To je sve samo potvrda koliko dugo beskonačno traje jedna sezona."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu