Nogomet
Nogomet

Sopićeva Rijeka zamalo skinula čudesan rekord Supersport HNL-a

Rijeka Željka Sopića igra sve bolje i bolje, a prošlo kolo protiv Lokomotive zamalo je skinula rekord HNL-a po broju dobivenih duela.

Nogometaši Rijeke u prošlom kolu su apsolvirali Lokomotivu s čak 4:0, a u podcastu Utakmicu po utakmicu imali su što za reći na način na koji su uzeli ta tri boda.

Kako sezona odmiče momčad Željka Sopića igra sve bolje, a čini se i kako polako preuzima Sopićev trenersko/igrački rukopis jer igra – sve čvršće.

Naime, u prošlom kolu nedostajala su joj samo dva dobivena duela kako bi skinula čudesan rekord koji drže nogometaši Istre 1961.

"Rijeka je protiv Lokomotive imala čak 79 dobivenih duela. To je samo jedan manje od Istre koja je svojedobno imala, i to baš protiv lokosa 2021. godine, čak 80 dobivenih duela. To su nenormalne brojke. Ono kad netko kaže „željeli su to više“, e ovo upravo to znači“, objasnio je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 23. kola Supersport HNL-a pronađite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u: