Nogomet
Nogomet

Rijeka jedina bez primljenog gola, Istra u velikim problemima: "Ljetni Tuđman igra kao pitbull"

Rijeka je lakoćom sredila Istru 1961 u trećem kolu SuperSport HNL-a.

S mislima u utakmici protiv Olimpije, Rijeka je razmontirala Istru 1961 u trećem kolu SuperSport HNL-a.

"Ništa se posebno nije mijenjalo u sastavu, sve je podređeno utakmici s Olimpijom. Dakle 4-1-4-1, bitna promjena je ta da je napokon na lijevom krilu bilo lijevo krilo, Gabrijel Rukavina, a ne Niko Janković kojem ipak više leži sredina terena. Istra 1961 igrala je u kombinaciji u sastavu kakvog vjerojatno više nikad nećemo vidjeti. Bilo je tu svega, ujedinjeni narodi Pule", komentirao je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"S te utakmice, da moram izdvojiti nešto to je da je Istra u tri kola primila 10 golova. Unatoč rasporedu, da mi je to netko rekao, da će Tramezzanijeva Istra nakon priprema primiti toliko golova...", rekao je Stipe Antonijević.

"Došli su sigurno s ambicijom, mirisala je utakmica da bi se svašta moglo dogoditi, ali kad te onakva dva gola presjeku, onda je gotova utakmica", zaključio je Ljubić.

U veselom tonu su još dodali:

"Izdvojio bih i Franju Ivanovića ne samo s ove utakmice nego iz ove sezone, odgovara mu ova situacija. Točno se vidi da igra s drugim samopouzdanjem, kao pitbull je. Ljetni Tuđman, haha."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu