Nogomet
Nogomet

VIDEO Kazališna publika! Svi se smiju Realovim navijačima koji su otišli sa stadiona u 89. minuti

Nogometaši Real Madrida u čudesnom preokretu otišli su u finale Lige prvaka, ali nisu svi navijači Kraljeva jednako slavili.

Navijači Real Madrida (Foto:Screenshot)

Ostani uz svoj klub do kraja, inače nisi pravi navijač, to je rečenica koju vjerojatno svaki otac izgovori pred svojim sinom kad mu ovaj prizna da voli nogomet, ali ne zapamte svi taj savjet na isti način. Ovi "navijači" Real Madrida nisu naučili tu lekciju od oca, ali bi mogli poslije sinoćnje lude utakmice protiv Manchester Cityja 3:1 u Ligi prvaka.

Pojavila se snimka iz svlačionice: Modrić zahvaljuje na Pintusovoj metodi, znate li što je to?

Real Madrid gubio je 0:1 do sudačke nadoknade, ali zatim je Rodrygo s dva gola donio produžetak, a u njemu je Karim Benzema pogodio za konačni prolaz u veliko finale u Parizu.

Nevjerne Tome

Ti golovi izazvali su delirij među prisutnim navijačima na stadionu Santiago Bernabeuu, ali nisu svi španjolski navijači proživljavali iste emocije. Većinu su zalijevali valovi sreće pomiješani s euforijom, ali šačicu "nevjernih Toma" zalijevali su valovi sramote pomiješani s bijesom.

Luka Modrić je odmah nakon utakmice uzeo mobitel i oduševio navijače

Razlog? Zato što je tih 20-ak nevjernika jutros predmet sprdnje cijelog interneta. Oni nesretnici koji su otišli sa stadiona prije kraja kako bi izbjegli gužve sad se grizu jer su propustili sjajan rasplet utakmice, a produžetke su morali pogledati na mobitelu jer nisu mogli nazad na stadion.