Nogomet
Nogomet

Real negirao "laži i gluposti koje dolaze iz Italije": Još ništa od sastanka Modrića i Pereza

Luka Modrić pokazao je veliku dozu profesionalnosti na prvom treningu Real Madrida nakon povratka s godišnjeg odmora.

Luka Modrić na treningu Reala (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Europski nogometni prvak Real Madrid odlučno je u srijedu opovrgnuo tvrdnje medija prema kojima je Luka Modrić ranije napustio trening kako bi pregovarao o interesu Intera.

"Ne samo da nije napustio trening sat vremena ranije, nego je s treninga otišao dva sata nakon svih ostalih. Luka je uvijek igrač, koji zajedno s kapetanom Sergijem Ramosom, najviše vremena provodi na treninzima. U srijedu je došao u naš sportski centar Valdebebas u 9:20 i odande je otišao oko 14:30", rekao je glasnogovornik Real Madrida za Hinu.

Neki mediji, pozivajući se na vijest talijanskog novinara objavljenu na Twitteru, izvijestili su kako je Modrić otišao sat vremena ranije s treninga kako bi s klupskim predsjednikom Florentinom Pérezom razgovarao o interesima Intera.

"To ja apsolutna laž i glupost koja dolazi iz Italije", istaknuo je glasnogovornik.

Predsjednik Pérez te generalni direktor José Ángel Sánchez vratili su se oko 14 sati s američke turneje te nije bio u planu sastanak s Modrićem. Hrvatski kapetan u srijedu je prvi put trenirao na sjeveru Madrida nakon što se vratio s godišnjeg odmora.

"Luka Modrić, Zlatna lopta Svjetskog prvenstva, počeo je s pripremama te je trenirao u klupskom centru. Vezni igrač priključio se Marcelu, Varanu, Casemiru i Kovačiću, koji je odradio poseban trening u teretani. Četvorica nogometaša trenirala su s devetoricom igrača iz podmlatka", naveo je Real Madrid na svojoj internetskoj stranici.

"Nakon početnog zagrijavanja nogometaši su odradili uobičajene vježbe, dodavanje i vođenje lopte te su završili odigravanjem utakmice na skraćenom terenu. Modrić je pak završio trening trčanjem u kontinuitetu", dodao je europski prvak.

Trening je bio zatvoren za medije, a Real Madrid na svojoj je stranici objavio fotografije i videoisječak na kjojima se vidi Modrić kako trenira. Real Madrid je ponovio kako 32-godišnji vezni igrač ima ugovor do 2020. godine te ga nemaju namjeru prodati u slučaju zaprimanja ponude.