Nogomet
Nogomet

Fenomenalan potez Modrića kojim je razoružao obranu: Real teškom mukom do bodova kod Eibara

Nije ga bilo mjesec dana, a onda se vratio s ovakvim potezom! Real je dvama pogocima Cristiana Ronalda upisao tri boda kod Eibara.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto:Afp)

U sklopu 28. kola španjolske Primere branitelj naslova Real Madrid gostovao je kod Eibara. Na poluvremenu je vodio 1:0 pogotkom Cristiana Ronalda, nakon sjajne asistencije Luke Modrića, no onda je primio rani pogodak u nastavku i strepio za pobjedu sve do pred sami kraj utakmice.

Hrvatski reprezentativac vratio se na travnjak nakon više od mjesec dana izbivanja i odmah oduševio svojim potezom! Modrić je presjekao jedno dodavanje na polovici Eibara, i onda vanjskim dijelom kopače dijagonalnom loptom pronašao portugalskog napadača. Ronaldo je u trku prsima spustio loptu, sjurio se prema golu i zabio pored nemoćnog Dmitrovića.

Luka Modrić asistira za Ronalda (Screenshot)

Odmah na početku drugog dijela utakmice Eibar je stigao do izjednačenja. Ivan Ramis je bio najviši nakon kornera i glavom pogodio u nebranjeni dio mreže Keylora Navasa.

Luka Modrić je odlično dirigirao igrom Reala, pripremio priliku Ronaldu i u drugom poluvremenu, pa i sam imao mogućnost pogoditi mrežu, ali sve do 84. minute europski prvak je držao samo bod u Eibaru. Tada je još jednom pogriješila domaća obrana. Prvo su omogućili nesmetan ubačaj Carvajalu s desne strane i nisu pratili Cristiana Ronalda, koji je sa pet metara glavom zakucao loptu pod gredu za konačnih 2:1.

Real Madrid je trenutno treći sastav Primere s velikih 12 bodova zaostatka za Barcelonom i četiri za drugoplasiranim Atletico Madridom.

ASISTENCIJA LUKE MODRIĆA

Rezultati by SofaScore