Nogomet
Nogomet

Isplivao ugovor koji je Real Madrid ponudio jednom od najboljih napadača današnjice

Poljski napadač Robert Lewandowski odbio je nevjerojatan ugovor od Real Madrida 2014. godine.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Poljski dnevni list Onet Sport objavio je ugovor koji je Real Madrid ponudio Robertu Lewandowskom 2014. godine, odnosno nakon sezone 2013./2014. Spomenuti izvor objavio je fotografije tog ugovora u kojem su neke od brojki koje je Real nudio, a Lewa odbio, nevjerojatne.

Prema onome što je vidljivo iz ugovora koji nikada nije potpisan, Lewandowski je odbio 10 milijuna eura bonusa za dolazak u Kraljevski klub te godišnju plaću od 8,6 milijuna eura. Ugovor je bio na šest sezona, a da je potpisan, istekao bi ovog ljeta.

Luda asistencija španjolskog čarobnjaka za Darija Šarića: Sunsi pokvarili planove Dallasu

Poljakov menadžer Cezary Kucharski otkrio je u razgovoru za poljski medij da je njegov klijent želio postati napadač Real Madrida, ali i da je već postigao dogovor s Bayernom prije nego što je stigla ta ponuda.

"Želio je ići u Real Madrid, ali već je imao predugovor s Bayernom. Ja sam osobno smatrao da je Bayern pravo mjesto za njega jer mu je omogućavao da bude najbolji igrač momčadi", rekao je Kucharski.

Ludnica u Splitu: Slavni Amerikanac izašao s velebne jahte i oduševio brojne fanove

Podsjetimo, predsjednik Reala Florentino Perez zaljubio se u Lewandowskog u trenutku kada je Poljak zabio Kraljevskom klubu četiri gola na jednoj utakmici polufinala Lige prvaka. Tada je Lewa još bio napadač Borussije Dortmund te je godinu dana kasnije prešao u redove Bayerna.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.