Nogomet
Nogomet

Ramosova večer protiv "njegova" Reala: Spašavao s crte, tukao Modrićeva nasljednika, a onda dugo ostao s Lukom na stadionu

Vrlo živopisnu utakmicu odigrao je Sergio Ramos u svojoj prvoj utakmici protiv Real Madrida otkako je napustio Kraljevski klub.

Vinicius Jr. i Sergio Ramos (Foto:Profimedia)

Sevilla i Real Madrid osvojili su svatko po bod u svojem jučerašnjem susretu La Lige. Susretu u kojem je cijeli susret za Sevillu odigrao Sergio Ramos, legenda Kraljevskog kluba.

On se ove sezone vratio u svoj matični klub te odmah zauzeo mjesto u prvom sastavu, a njegov način ponašanja na terenu nije se niti malo promijenio. I dalje je beskompromisni borac, neovisno o tome koja mu momčad stoji s druge strane.

Spašavao s crte, tukao, svađao se...

Na svoje najbolje dane podsjetio je reakcijom u kojoj je s crte spasio siguran pogodak Reala. Tu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Dosta posla imao je i s ovosezonskim velikim pojačanjem, koji je odmah postao i najbolji igrač Reala, Judeom Bellinghamom. Tako je u jednom trenutku iskoristio tehniku Aljoše Asanovića pa mladog Engleza počastio svojim laktom. Snimka tog događaja, nakon kojeg je imao bliski susret s Rudigerom i Viniciusom, je OVDJE.

Ramos je s ocjenom 8.0 prema Sofascoreu bio najbolji igrač svoje momčadi na ovom susretu.

Statistika Sergija Ramosa protiv Reala (Foto: Sofascore)

Uvid u statistiku pruža Sofascore

Ipak, na kraju utakmice sa svima se pozdravio, a onda i posjetio svlačionicu Reala gdje se najviše zadržao s Lukom Modrićem. Kako mediji javljaju, njih dvojica ostali su na stadionu još 45 minuta nakon što je utakmica bila gotova. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Osvojio sve što se osvojiti da

Ramos je inače pet puta bio proglašen najboljim stoperom Lige, a s Realom i reprezentacijom Španjolske je osvojio sve što se osvojiti moglo.

Osim toga, bio je strijelac mnogih važnih pogodaka, uključujući onaj u finalu Lige prvaka 2014. godine, za koji mu je u 93. minuti asistirao upravo hrvatski kapetan. Real je tim golom izjednačio, a onda s još tri komada u produžecima došao do najvećeg europskog klupskog trofeja.