Nogomet
Nogomet

Rakitić zahvalio navijačima, Hrvatska i petu godinu u nizu ima osvajača Lige prvaka

Barcelona nije uspjela napraviti još jedan podvig na Camp Nouu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što je u osmini finala čudesno izbacila PSG, Barcelona u četvrtfinalu nije mogla ponoviti sličnu stvar protiv Juventusa. Katalonski klubu dvije utakmice nije uspio zabiti gol protiv Stare dame.

Naš Ivan Rakitić nije bio na razini kakva se očekuje, baš kao i cijela momčad Luisa Enriquea. Ivan Rakitić zaigrao je od prve minute, ali nije to bila njegova večer.

Gostujući nogometaši sjajno su stajali na terenu, nisu ostavljali puno prostora protivničkim igračima. Raketa je uoči tog susreta najavljivao čudo, ali njegov klub nije uspio.

''Nije se dogodilo. Navijači, hvala vam na veličanstvenoj potpori i vjeri u nas. Sada nam preostaje borba za ostale trofeje'', napisao je Ivan na Instagramu.

Juve ide dalje, a hrvatski navijači mogu biti zadovoljni i sretni jer ćemo opet imati osvajača ovog eminentnog natjecanja. Naime, u svakom od preostala četiri kluba imamo svog predstavnika: Mandžukića i Pjacu u Juventusu, Subašića u Monacu, Vrsaljka u Atleticu te Modrića i Kovačića u Realu.

U posljednje četiri sezone trofej Lige prvaka podizali su Mario Mandžukić (2013.), Luka Modrić (2014. i 2016), Ivan Rakitić (2015.) i Mateo Kovačić (2016.)

Barca se pak okreće nedjeljnom El Clasicu na Santiago Bernabeuu.

"Nema potrebe objašnjavati koliko će nam biti teško bez Neymara, on spada među tri najbolja igrača na svijetu. No, i u prošlosti smo pokazali da možemo dobiti bez njega. Imamo puno samopouzdanja i jaku momčad, i nadam se da ćemo svladati Real, bit će to pobjeda i za Neymara"